donderdag 26 november 2009

Fotoboek

Vandaag de hele dag samen met Frank de fotograaf aan een fotoboek van ons trouwen gewerkt. Ik had er zelf al een gemaakt met software van de HEMA, maar Frank weet toch net iets meer van fotografie ;) het was heel gezellig en we zijn een heel eind gekomen met het fotoboek, maar af is het nog niet.
Vanmorgen ook even bij de huisarts geweest om een doorverwijzing voor mijn teen te krijgen en daarna meteen het Martini ziekenhuis gebeld. Ik kan er 8 december terecht.

Ik heb het niet bijzonder druk gehad ofzo vandaag , maar ben wel behoorlijk moe. Zo af en toe vergeet ik dat dat ook gewoon kan komen van ziek zijn..

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat gaat helemaal goed komen met het fotoboek..!!
Leuk hoor.
En fijn dat je dicht bij huis terecht kan voor verdere behandeling van je teen.
Fijne vrijdag meis en op naar een goed weekend.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ja en gisteren even op en neer naar Amsterdam. Vergeet dat niet.
Het fotoboek zal vast heel mooi worden, zeker met een creatieve fotograaf er bij.
Liefs Ibella

Marjo zei

Lieve Caroline,
Leuk dat je fotoboek bijna klaar is. Ik las over je misselijkheid en maagpijn in je vorige weblog. Ik denk dat wij door de tarceva gevoeliger zijn voor deze narigheid. Ik heb precies hetzelfde gehad. Het heerst ook overal en nergens en door onze medicatie ben je kwetsbaarder en dus loop je eerder op.
Lief van je longarts dat hij even wilde spreken. Heb je wel indruk gemaakt zeker gezien je leeftijd en dat de artsen je willen volgen.
Geniet je al van je auto?
Fijn weekend en veel liefs, Marjo