maandag 30 november 2009

Verkouden?

Ik heb de hele dag op de bank gelegen.mijn holtes doen pijn achter mijn ogen en rondom mijn neus en ik had koorts vannacht.Ik heb overal spierpijn en ben behoorlijk moe. Echt balen maar ik voelde het al aankomen. Vanmiddag veel geslapen en wat gelezen en gelukkig is JW weer terug uit Arnhem gekomen en zit hij niet in een hotel vannacht.

Ik hoop echt dat het voor Berlijn weer beter gaat en dat het ook daadwerkelijk ligt aan een virusje..Het zal wel geen griep zijn want ik heb de griepprik gehad. Woensdag ga ik voor de tweede ronde Mexicaanse griepprik..

Ik werd er niet vrolijk van om de hele dag op de bank te liggen, zeker niet omdat het me zo deed denken aan vorig jaar toen ik echt hele dagen op de bank lag. Uitrusten is wel het enige medicijn en als het morgenvroeg niet veel beter is en ik nog steeds koorts heb bel ik de dokter maar even.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Oef meis, nee dat is niet leuk.
Hoop dat jij je snel weer fit gaat voelen, zeker met zo'n leuk weekend voor de boeg.
Beterschap en pas goed op jezelf..!!

Ibella zei

Uitzieken is het enige wat je kunt doen en paracetamol slikken natuurlijk. Hoe vervelend het ook is, nog maar een dagje bankhangen.
beterschap

hendrike zei

Heh,wat vervelend,ik hoop dat je je snel wat beter voelt!