dinsdag 24 februari 2009

Sneeuwrackets

Vanmorgen hebben we een beetje uitgeslapen , we slapen allebei heerlijk hier. Geen hotelbedden met gleuven in het midden en te korte dekentjes.
Lekker ontbeten met uitzicht op de bergen en daarna de 'sneeuwrackets' aangetrokken. Deze schoenen bind je met bandjes over je wandelschoenen en dan kun je midden over de ongeprepareerde wegen / bergweides lopen. Met zijn tween liepen we richting een bakkertje/cafeetje met als doel een kop koffie. Ik heb enorm gelachen want JW zakte helemaal weg op die dingen (zie bijgevoegde video)..

Helaas was de bakker/cafeetje niet geopened en toen zijn we via de gewone weg met de sneeuwrackets in de hand weer naar beneden gewandeld.
In de loop van de middag gingen we naar Bulle. Een stadje een half uurtje hier vandaan. Er zit daar een outletshop voor outdoorkleding. De shop had echt leuke dingen en profi bergspullen.
We kwamen ook nog langs een military megastore en JW zou JW niet zijn als hij er niet naar binnen wilde. Ze hadden er allerlei legerspullen te koop en JW heeft er uiteindelijk voordelig een stoere legerjas en sjorbanden gekocht.

En nu gaan we lekker slapen om er morgen uitgerust en wel weer een gave ski-dag van te maken!


Hier het filmpje van de sneeuwrackets:Er staat wel watch in highquality, maar ik weet niet of het al mogelijk is met dit filmpje. Soms duurt het een tijdje voor het mogelijk is.

2 opmerkingen:

Janneke zei

Hey C en JW,

Het is een kwestie van techniek, subtiel lopen..dat doen die stoere legerboys natuurlijk niet.

About JW: "His friends call him toughy his buddies call him spike";-)

Mark Nijmeijer zei

volgens mij is JW gewoon te vet. Niks met techniek te maken :)