dinsdag 4 januari 2011

Weer veilig thuis | Safe at home again

Met nog een beetje een autobaan-gevoel zit ik voor de kachel in Groningen. Zo word je wakker in Zwitserland en zo zit je in Groningen. Vanmorgen om 08:15 vertrokken we uit Chesalles en we waren hier om 17:30. Jw moet het hele stuk nu alleen rijden dus die is redelijk afgedraaid. Thuis konden we even eten bij de zus van JW, waar zijn ouders oppasten.
Ik heb het toch maar weer mooi in the pocket deze trip. Vanmiddag werd ik nog gebeld door een oncologieverpleegster van de VU. Ze bevestigde de afspraak van aanstaande vrijdag, die krijg ik dit keer op de polikliniek in plaats van de kliniek. Qua procedure verandert er niet zoveel, de locatie is gewoon anders.

Ik denk dat ik dan vrijdag de laatste chemo heb. Wat er dan precies gaat gebeuren dat weet ik niet precies. Ik zie het vrijdag allemaal wel.

------------
With still a little autobahn pictured in my head we sit in front of our own woodstove in Groningen. One moment you wake up in Switzerland the other you are in Groningen. This morning we left around 08:15 from Chesalles sur Oron and we were in Groningen around 17:30. JW had to drive the whole way so he is tired now. Once home we could have dinner at JW sisters, his mom had cooked dinner there.
Well this trip I have in the pocket. This afternoon I was called by the oncology nurse of the VUMC. She confirmed our appointment of coming friday. This time I will have the chemo on the policlinic instead of the hospital. I don't think the procedure will be different, only the location.

I think I will have my last chemo friday. I am not sure what will happen next. I will find out friday.

2 opmerkingen:

Esther zei

Ik ga ervan uit, dat je 3 weken na de 4e chemo een scan gaat krijgen om te kijken of de chemokuren aanslaan. Je valt niet echt in een diep gat hoor, maar langzaam krabbel je weer op en ga je gewoon je eigen dingetje weer doen.
Ik moet wel zeggen dat ik de eerste weken haast niet vooruit te branden was en aan de supradyn complex forte heb geslikt om mijn energie een beetje op te krikken.
Ik hwb nu weer een HB van 8,9 hahahaha
Suc6 vrijdag XXX

Marjolijn zei

Fijn alles weer goed gegaan, en ja deze trip weer mooi in de pocket.
Nu maar lekker uitrusten en nagenieten.