maandag 3 januari 2011

Laatste dag Swiss | Last day in Swiss

We komen net terug van een lekker etentje, heerlijke biefstuk van de 'steenplaat'. Vanavond is het de laatste avond in Chesalles, morgen rijden we tussen 8:00 en 9:00 uur weer naar Groningen. JW en ik hebben ons hier prima vermaakt, gesleed, Oud en Nieuw gevierd en vooral ook lekker gerelaxed. Vandaag hebben we eigenlijk ook niet zoveel bijzonders gedaan.

Morgen dus naar huis, woensdag een dagje thuis en dan donderdag alweer naar Amsterdam om vrijdag de laatste chemo te krijgen. Althans daar ga ik vanuit. Ik weet niet of de artsen nog meer voor me in petto hebben. Ik ben bang dat ik na de chemo een beetje in een gat ga vallen, behandeling eerst weer afgerond, niet echt iets in de planning en ook geen idee hoe ik me blijf voelen.

Goed, voor ik me daar druk om ga maken ga ik vanavond nog even genieten.

----------
We just returned from a splendid diner, lovely steak from the eehm "stone plate". Tonight is the last night in Chesalles, tomorrow we drive off between 0800 and 0900 hours back to Groningen. JW and I have enjoyed ourselves really good. We sledged, celebrated new year and especially we relaxed. Today we done not that much.


So tomorrow we head home, wednesday a day home and thursday alreay to Amsterdam to get my last chemo on friday. Allthough that is what I assume. I am not sure if the docters have more in petto. I am afraid it will feel strange when I finished the chemos, I mean chemo is my life now, what will I do afterwards? I have nothing planned and I am not sure how I will be feeling over time.

Well, before I start to worrie about that I better enjoy this evening first.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom thuis, nog even bijkomen en dan gaat het chemo riedeltje weer beginnen.

Ik hoop dat je je goed voelt.

Welterusten alvast, groeten Monique

Ellen Vergouwen zei

Goede reis terug en alvast succes met de chemo. Hopelijk heb je er niet al te veel last van! Sterkte!

Grtz Ellen

Ellen Vergouwen zei

Ow, jullie zijn vanochtend al vertrokken... Nou, hopelijk een goede reis gehád dan!