woensdag 26 januari 2011

SMS | SMS

Vanavond was M. de vrouw van Ibella op visite. We hebben gezellig bijgekletst. Het was goed haar weer te zien. Het is nu alweer een half jaar geleden dat Ibella is overleden en het is goed om te zien dat M, haar leven oppakt. Toch draagt ze Ibella nog steeds heel erg bij haar en dat is heel mooi om te zien.

Ik heb vandaag gehoord dat mijn arts bezig is om het een en ander te regelen voor de chemo die ik weer ga krijgen. Mijn arts vroeg mij vorige week hem erop te attenderen het deze week te regelen als ik op woensdag nog niets gehoord zou hebben. Nou dat heb ik gedaan..;-)

Een mail: vanmorgen verstuurd.
een belletje naar zijn secretaresse: geen resultaat hij was niet in de VU
Tenslotte: een SMS.

Poe dat voelde wel gek om hem een sms te sturen, maar het had wel het resultaat dat hij terug berichtte dat hij er mee bezig was. Kon ik eindelijk gerust zijn dat er actie werd ondernomen. Ik voelde me wat pusherig, maar wil gewoon vrijdag echt de chemo hebben. De onderhoudschemo moet aansluiten op de reeds ontvangen chemo voor mijn gevoel. Bovendien heb ik dan een chemo-vrije week tijdens de wintersport (de kuur is weer 3-wekelijks). Ik hoop dat ik morgen gebeld word door het Martiniziekenhuis dat ik vrijdag kan starten..

-----
This evening the wife of Ibella  visited us. We had a lot to catch up so we chatted a lot. It was good to see her again. It is already half a year ago that Ibella passed away and it is really good to see that M is picking up her life again. She still carries Ibella close to her, and that is beautifull to see.

I heard today that my doctor is busy arranging the chemo for next week. He asked me last week to make sure I had his attention and if I did not have any news on wednesday I should contact him for sure. Well I did.

A mail: Sent this morning
A phone call to his secretary: No result, he was not in the VU
Finally: A SMS.

It felt kind of strange to SMS him, but it lead to him smsing me he was on it. Finally I knew things were being done. I felt a little pushy, but I really want the chemo friday. The maintenance chemo has to follow on the chemo I already had, at least that is how I feel. Further more I will have a chemo free week during the wintersport (cure is every three weeks). I hope I am called by the Martini hospital that I can start friday.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn meis, dat je M weer ontmoet hebt.
En gelijk heb je, zit er maar achteraan. Hij had het toch zo met je afgesproken. Dus voel je niet bezwaard.
Jouw eigen afspraken hoeven ook niet spaak te lopen.
Fijne dag vandaag.