donderdag 20 januari 2011

Rust | Peace

Een beetje een suf middagje aan het houden. Ik wil eigenlijk wel van alles, bv naar buiten even wat boodschappen halen en taart regelen voor het weekeind. Geen taart omdat ik denk dat het na morgen feest is ;-), maar vanwege de verjaardag van JW. Ik heb het maar niet gedaan en ben lekker op de bank gaan liggen. Ik ben toch wel behoorlijk moe en besloot er maar eens een dagje aan toe te geven. Morgen wordt weer een inspannende dag.

Straks stap ik in de auto, op weg naar Heemstede. Dan ben ik er toch nog even uit vandaag..Het is wel moeilijk voor me zo de hele dag alleen en de deur niet uit. IK slaap uit, ontbijt rustig en lees de krant, maar dan knaagt er wel iets. Onrustig en verzinnen wat te doen, maar vandaag mezelf streng toegesproken en op de bank dus en een film gekeken. Het rusten lukt dan wel, maar ik voel me er ook wel een beetje down van. Ook wel omdat ik natuurlijk niet weet wat me morgen weer boven het hoofd hangt..
---------------
I am having a dull afternoon. I want to do all kinds of things, for example going outside to fetch some groceries and arrange some cake for JWs birthday for the weekend (not because I think the results tomorrow require a party). I did not do all these things but lied down on the couch. I am pretty tired and decided to give in to it today. Tomorrow will be an strenuous day.

I will step in the car in a minute, on the way to Heemstede. I will have been outside anyway. It is kind of tough to be alone all day inside. I sleep in, have breakfast, read the newspaper but then I feel agitated. Trying to figure out what to do. I addressed myself whent on the couch and watched a movie. I can rest then, but it makes me sad too. Adding to that, I am not sure what will happen tomorrow.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Die taart komt wel morgen of zaterdag, nog tijd genoeg meis.
Goed dat je even rust genomen hebt.
Goede rit straks en voor morgen toi, toi, toi.
Zet 'm op hé, ik denk aan je.

Anoniem zei

Caroline,
Even if I don't get to read this latest post (I have only English) I just want to wish you well. You are writing my very thoughts almost daily. Sisters across the sea. I visited Holland in 1978 - perhaps you were not yet born? I loved the landscape, the buildings, the easy bicycling, and some of the food. The people were very friendly and very attractive too.
Stephanie

Anoniem zei

Heel veel sterkte morgen.
Renée

Anoniem zei

Hoi Caroline,
Ik heb de naam van je blog doorgekregen van mijn moeder en lees sindsdien je dagboek iedere dag. De 'Zwijndrechtse clan' leeft mee met jou en Jan Willem en ik ben blij dat ik dit alles kan lezen om te weten hoe het met je gaat. In het verleden heb ik zoveel aan je gedacht en nu kan ik je volgen. Vandaag is weer een vermoeiende en spannende dag, heel veel sterkte!!! Doe je de groetjes aan Jan Willem? Lieve groetjes van Caroline