zaterdag 29 januari 2011

Lekker | Delicious

Zo heerlijk gegeten bij Lukkien een restaurantje in Helpman. Echt genoten en gezellig gekletst met JW.
Nu nog even voor de buis en dan lekker naar bed. Mijn zus inclusief de kids waren er en dat kost energie, maar is vooral ook leuk. Morgen niet zoveel gepland, ik wil eigenlijk even gaan zwemmen bij de sportschool, ik moet toch iets aan mijn conditie doen wil ik op wintersport gaan...
-----
So we had a delicious dinner at Lukkien a small restaurant in Helpman. We a good time and I had nice chats with JW. Now we sit infront of the tv and go to bed in a minute. My sister with kides were here today and that costs energy, but it is fun in the first place. Tomorrow we did not plan that much, I want to go swim at the gym, I have to do something to improve my condition before I go on wintersport...

1 opmerking:

Marjolijn zei

Lekker zo'n dagje ontspannen aan tutten.
Geniet er van meis.