donderdag 27 januari 2011

Martiniziekenhuis | Martinihospital

Vanmorgen bericht gekregen van mijn arts in de VU dat ze mijn case nog besproken hebben. Ik moet nu weer tarceva gaan gebruiken, samen met drie-wekelijks een Avastin infuus. Niet snel na deze mail had ik een mail van mijn arts in het Martiniziekenhuis. Aanstaande maandag kan ik daar terecht voor de Avastin.
Ik weet nog niet wanneer ik moet starten met tarceva, ik heb P. wel gemaild, maar nog geen reactie. Deze keer sms ik maar niet ;-)
-----
English:
This morning I received word from my doctor in the VU. They have discussed my case again. I now have to use Tarceva together with a three weekly Avastin infusion. Quickly after this message I got a message from my doctor in the Martini hospital. Coming monday I can get Avastin there. I am not sure when I have to start with Tarceva. I msgd P but no reaction sofare. This time I won't SMS ;-)

1 opmerking:

Marjolijn zei

Okay, maandag dan.
Op naar een fijn weekend, en geniet er van.