zaterdag 8 januari 2011

Best actief | Pretty active

Vandaag best een goede dag zo een dag na de chemo. Mijn hoofd is net na een chemo ontzettend rood. Ik denk dat het van de taxol komt. JW was er vanmorgen al vroeg uit, hout hakken in het staatsbos van Exloo zodat we weer lekker bij de kachel kunnen zitten :-)
Ik heb uitgeslapen en afgewacht hoe ik me zou voelen.

Ik voel me voor een afterchemo dagje dus vrij goed. Ben de hele dag eigenlijk actief geweest. Ik heb niet op de bank gelegen. In de loop van de middag kwamen mijn ouders, ze hadden boodschappen meegenomen, dus die hoefde ik ook niet meer zelf te halen. Gezellige middag met mijn ouders gehad en in de avond lekker nasi gemaakt voor mijn ouders en de houthakkers hehe.

Best actief geweest dus en dat is wel eens anders geweest een eerste dag na een chemo.
----
English:
Today a pretty good daty so after a chemo. My head is totally red just after a chemo. I think it is the taxol. JW was early up this morning, To lumber in the state forests of Exloo so we can sit in front of the woodstove again :-)
I slept long to see how I would feel.

I feel pretty good for a after chemo day as I said before. I have been pretty active all day actually. I did not lie down on the couch. In the afternoon my parents arrived, they had groceries with them. So I did not have to go out to get some.  The afternoon was cozy with my parents and in de evening I made nasi for my parents and for the lumber jacks haha

Pretty active after a chemo, that has been different before.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Gezellig meis, vandaag nog maar zo'n dagje...!!
Fijne zondag.