maandag 24 januari 2011

Conditie | Shape

Heerlijk geschilderd weer vandaag. Het was lang geleden dat ik bij het Behouden Huijs was. Ik kon het goed volhouden en het is ook wel fijn om een middagje uit huis te zijn.
Het is wel vermoeiend een hele middag bezig zijn en kletsen met andere mensen, ook is het soms behoorlijk confronterend. Toch ben ik blij dat ik gegaan ben.

Deze week maar lekker genieten van de goede scanuitslagen. Gewoon lekker rustig aan want dat de chemo's mijn conditie hebben verminderd is wel duidelijk. Over 4 weken wil ik eigenlijk wel graag mee op wintersport met mijn ouders, ik hoop ook te kunnen skieen. Misschien dat ik dan nog wel iets aan mijn conditie moet gaan doen..

------------
English:

I painted with joy again today. It was a long time ago since I was at the Behouden Huys. I could manage it pretty good and it was nice to be away from home again.
I am glad I attended.

This week I want to enjoy the good results from friday. Nice and calm because the chemos have deteriorated my condition, that much is sure. In four weeks I want to go skiing when possible with my parents. I hope I am able to ski. Maybe I should try to get in shape again.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Heerlijke vooruitzichten meis, over 4 weken nog op wintersport.
De moeite waard om lekker naar toe te leven.
Fijne dag vandaag.