dinsdag 25 januari 2011

Boren | Drilling

Vanmiddag naar de tandarts geweest om een gaatje te laten boren. Echt een piepklein gaatje die ze alleen met een foto konden zien. Ik probeerde zelf op de foto het gaatje te vinden, maar kon het echt niet zien..Naja het zal wel.
Ik ben absoluut geen fan van de tandarts en hoewel ik heel wat behandelingen heb ondergaan sinds de kuka hoort boren bij mijn minste favoriete medische ingrepen. Het geluid alleen al....

Ik mocht kinderverdoving in de kies haha, dat hielp gelukkig goed het boren ging pijnloos

Verder niet veel bijzonders vandaag, mijn moeder was er en we hebben niet stil gezeten. Ik heb nog steeds niet gehoord of ik vrijdag de chemo in Groningen kan krijgen.
Morgen maar weer achter aan..
----------
This afternoon I went to the dentist to have a hole drilled. It was actually a tiny hole only detectable with a x-ray. I tried to spot the hole myself on the picture, but I could not find it. Whatever.
I am absolutely not a fan of the dentist allthough I had many treatments since I have cancer, drilling belongs to the least favourite medical interventions. The sound alone......

I was allowed a child anesthesia, that helped the drilling was without pain.

I did nothing special today, my mother was here and we we have been pretty active. I still have not heard wether or not I can have the chemo in Groningen.
I will go after it tomorrow.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Nee, naar de tandarts moeten is ook niet mijn favoriete bezigheid.
Maar door die verdomde kuka, krijg je als extra kadootje overal problemen, ook aan je tanden.
Gelukkig bleef het bij jou bij een klein gaatje.
Blijf goed onder controle, meis.
Maar dan krijg je nog geen zekerheid, dat je een en ander kunt voorkomen.
Dat zie je wel bij mij.
Fijne dag vandaag, en maak het goed.
Liefs en een dikke knuffel.

Esther zei

Ik laat mij ook verdoven hoor. De laatste keer is dat zelfs bij het reinigen van tandsteen gebeurd, want het was heel gevoelig en dat mens had geen geduld (Bosnie he? hahahah)Ik moet 1 maart weer, maar heb er wel voor gezorgd dat ik die Bosnische Truus niet meer krijg.....hopelijk 1tje met wel wat geduld hihi
Hoeveel chemo's krijg je eigenlijk? Ik dacht dat je er al 4 had gehad of krijg je meer?
XXX Es