dinsdag 11 januari 2011

Visite enzo | Visitors etc.

Vanmorgen al om 07:30 uit bed. We hadden beloofd vanmorgen op te passen bij de kids van de zus van JW. Ik hoefde niet perse mee, maar het is wel een uitdaging voor me om er wat vroeger uit te gaan en uiteindelijk voel ik me dan altijd wat beter dan dat ik de hele ochtend op bed blijf. Opgepast dus vanmorgen en dat was leuk, kinderen zijn altijd een leuke afleiding.
In de middag kreeg ik bezoek van mijn oom en tante die binnenkort weer vertrekken naar Rusland.

Vanmiddag ben ik ook gebeld door de VU. Ik had vrijdag verteld dat ik nog wel steeds hoofdpijn heb en de arts die ik vrijdag heb gesproken heeft met mijn arts overlegd dat ik de vrijdag dat ik de CT krijg, ook een MRI kan krijgen. Ze proberen het in ieder geval op dezelfde dag in te plannen. De uitslag zal dan wel na het weekeind volgen. Ik vind het doodeng de MRI, maar ik wil natuurlijk ook echt graag weten hoe het staat met de uitzaaiingen. Nog maar geen stress voor over twee weken, stress heb ik al genoeg mijn hoofddoel is toch te proberen te genieten van elke dag die ik nog heb.
------
English:
This morning I was out of bed around 07:30 hours. We had promised to babysit the kids of JW. I did not have to join JW, but I found it a challenge to be up early and in the end I feel better. So we did the babysitting  and it was fun, kids are always a good distraction.
In the afternoon my oncle and aunt who will leave for Russia soon came by.

I was also called by the VU this afternoon. I told the doctor that I still had headaches she discussed this with my "main" doctor and they decided for a MRI at the sametime as the CT next friday. At least they try to organize it on the same day. The results will be available after the weekend. A MRI scares me to death, but I want to know how things are in my head. I try not to have to much stress now, I try to enjoy everyday I still have.

3 opmerkingen:

Esther zei

Pffffft een paar spannende dagen voor je
XXX

Marjolijn zei

Zo is het meis, pluk de dag...!!!
Vandaag ook weer. Probeer de stress te parkeren tot het zover is.
Fijne dag.

Anoniem zei

Het komt telkens weer terug....wachten op uitslagen. Dat houdt je toch bezig ook al wil je dit liever niet.

Een fijne dag, groetjes weer.

Monique