woensdag 19 januari 2011

Spannend-Exciting

Ik begin de chemo wel echt te merken hoor, ik ben vermoeid en zie wat bleek. Een beetje bleke lippen ook en volgens mij zijn dat tekenen van bloedarmoede. Mijn bloedwaardes zitten nu echt op zijn laagst zo'n 10 -12 dagen na de chemo dacht ik.
IK heb niet veel gedaan vandaag, uitgeslapen en visite gehad van een oom en tante. Dat was gezellig, een mooi boek gekregen die ik graag wilde hebben: We zijn ons brein.
Sowieso interessant om te lezen, maar in mijn situatie des te meer.

Na het bezoek ben ik maar even op de bank gaan liggen en dan ga je nadenken.Ik ben best nerveus voor komende vrijdag. Het wordt een vermoeiende dag denk ik, we zijn in ieder geval een hele dag onder de pannen met de MRI erbij.
Vorig jaar rond deze tijd kreeg ik voor het eerst te horen dat een ct-scan niet goed was. Toen groeide de kanker. Ik weet dat nog goed omdat het vlak voor de verjaardag van JW was, as zondag is hij jarig. Dan is er sinds zijn laatste verjaardag toch alweer veel gebeurd.

Morgen moet JW nog werken en dan vertrekken we aan het einde van de dag naar Heemstede. Dat is altijd wel gezellig en stress-verlagend.

--------------------------------------------------------------------------------
English
I begin to notice the effects of the chemo more and more. I am really exhausted and look a bit pale in the face. I also have pale lips and i think these things are symptoms of anemia.
It's 10-15 days after the chemo and then my bloodlevels drop to the lowest level now i think.

So I took it easy today, i had a good sleep, and my uncle and aunt came by to visit me. It was really nice, they gave me a nice book that I loved to have. It's called: 'We are our brain '. Always interesting to read about the brain, but in my situation even more.

After the visit was gone I rest myself on the seat, and then starts the thinking. I am pretty nervous for the upcoming scan this friday. I think it's going to be a tiring day. At least we will be busy the whole day including the MRI.
Last year during January i had my first bad scan after the tarceva, the cancer was progressing. I remember it because it was just before JW's birthday and his birthday is this sunday. A lot of things happened since his last birthday.

Tomorrow, after JW has finished his work, we will leave to Heemstede, It's always nice to be there and good for reducing the stresslevel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, die chemo hakt er wel in.
Vandaag nog maar kalm aan en vanavond op pad.
Ik denk aan je. Alle goeds.
Dikke knuffel.

Anoniem zei

Morgen wens ik je alle rust om de scan's te ondergaan.
En goede uitslagen.
Tussen de scan's door hopelijk genieten van de zon en een wandeling naar de bosbaan. Restaurant dat uitkkijkt over het water. Of het Amsterdamse bos.
Gastenverlijf - poort door- oversteken- links af-aan de rechterkant na 800 mt de bosbaan.
Groetjes Tonnie.