vrijdag 7 januari 2011

Laatste ronde | Last round

Ik rijd weer terug uit de VU. De laatste chemo zit er in. Vanmorgen nog bloed geprikt de waarden waren weer mooi op niveau. Mijn urine laten testen en die was ook goed. Verder heb ik over mijn hoofdpijnklachten verteld en dat wordt maandag in het team besproken. Over twee weken moet ik weer naar de VU voor een CT, is de chemo door gaan werken? Ook bespreken we dan een vervolg.

Het proces van de chemo ging wel goed vandaag, snel en vriendelijk en de tweede keer prikken het infuus erin. Mijn nichtje die zelf ook nog in de VU gewerkt heeft met haar man kwam langs, lekker bijgekletst en de dag was zo voorbij. Nu verder onderweg naar huis en hopen dat ook de laatste chemo me niet heel beroerd gaat maken.

Net wel het bericht gelezen van Q, een lotgenootje die net zo oud is als ik. Zij had slecht nieuws en dat maakt me dan weer zo kwaad en verdrietig.

------
English:
I am driving backhome. The last chemo is in. This morning they took blood samples and they were ok again. My urine was tested again and was also ok. Furthermore I talked about my headaches and they will discuss it this morning in the team. In two weeks I have to return to the VUMC for a CT to see wether the chemo worked or not. The next stepped will be discussed as well.

The process of the taking the chemo went well today, quickly and friendly and the second try the infusion was in. My niece who worked in the VUMC herself visited me today with her husband, we had nice chats and the day was over before I knew it. Now we ho home and hope the chemo does not make my life difficult this time.

I just read a message of Q, a companion of my age. She had bad news today and that makes me just so angry and sad again.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn meis, dit is weer klaar.
Nu maar lekker weekend houden en bijkomen van alles weer.