zondag 30 januari 2011

Wintersport en Wandelen | Wintersports and Hiking

Vandaag even aan de conditie gewerkt. Vanmiddag met JW een uur gewandeld, de wandelschoenen aan en bij Eelde een stukje van het vogelpad gelopen en daarna warme chocolademelk bij de Paalkoepel gedronken. JW is nu nog een uurtje aan het voetballen in de zaal. Het is wel een tijdje geleden dat ik zo een uur buiten was en achter elkaar wandelde. Het ging beter dan ik dacht en geeft me goede moed voor de wintersport.
Morgen ontvang ik mijn eerste Avastininfuus in het Martiniziekenhuis. Ik heb ook het advies gekregen te starten met Tarceva van mijn arts in de VU. Ik weet niet of ik dit dagelijks moet slikken, maar ik begin er vanavond maar weer mee.

Ik moet morgen ook proberen te regelen dat mijn volgende Avastininfuus niet in de voorjaarsvakantie valt. Dan is de wintersport gepland, we gaan met mijn ouders mee. Ik heb het gevoel dat ik wel mee kan en dat ik zelfs nog wel een afdaling kan maken. Mijn eerstvolgende chemo valt net op maandag 21 februari ( begin van de vakantie), ik hoop echt dat ik het net voor het weekeind kan krijgen ( de 18 e) zodat ik de hele week mee kan. Ik denk wel dat ze mee zullen werken als ik vertel hoe graag ik dit nog wil.
-----
English:
Today I worked on my condition. I walked with JW an hour today, I put on my hiking shoes and we walked a piece of the bird path near Eelde. Afterwards we had hot chocolat at the Paalkoepel. JW is now playing indoor soccer for an hour. It has been a while since I walked for an hour outside. I did better then expected which gives me courage for the winter holiday in Austria. Tomorrow I will get my first Avastin infusion in the martini hospital. I also have the advice from my doc. in the VUMC to start with Tarceva again . I am not sure if I should take the Tarceva every day, but I will start tonight anyway.

I also have to try to arrange that my next Avastin infusion will not be in the spring break. I have planned a skiiing holiday together with my parents. I have the feeling I can go and even make a decsent too. My next chemo falls on the 21st of February (beginning of the holiday), I really hope I can get the Avastin before the weekend (18th) so I can go a whole week. I think they will help my out on this if I tell them how badly I want this.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Succes vandaag meis, ik denk aan je.