zaterdag 2 oktober 2010

Nog niet denderend

Echt lekker gaat het niet. Vanmorgen wakker geworden en in bed rustig een kopje thee en een boterham gegeten die ik maar half op heb gekregen. Ik hield alles wel binnen en ben naar beneden gegaan vol goede moed dat ik me eindelijk wat beter zou voelen. Ik voelde me nog redelijk slap en ben op de bank gaan zitten en een groot deel van het CDA-congres gekeken. De hele dag leek vrij aardig te gaan, maar aan het einde van de middag toch weer overgegeven. Superirritant en ik word er echt verdrietig van.
Ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken. Natuurlijk een buikgriep zou kunnen, ik heb wel echt buikkrampen, maar ik geloof er niet zo in. Ik heb een dexamethason genomen , als ik misselijk word van teveel vocht in mijn hoofd dan zou een dexa moeten helpen. Ik vind het niet leuk om die medicijnen te nemen, maar je zo beroerd voelen is ook niets. Maandag bel ik wel even met de bestralingsarts om te horen of dit een slimme zet is.
Mentaal gaat het niet zo super. als je op de bank moet liggen, ze beroerd bent nu en dan en verder niets kan dan is het niet veel meer aan. Ik hoop echt dat ik morgen wat beter ben, het schijnt ook nogal lekker weer te worden.

M uit Amerika is hier en JW en hij verwennen mij super. Heerlijk koken, ijsjes meenemen, kippensoep. Ik vind het zo lief, maar moet helaas de helft steeds laten staan omdat ik het gewoon niet weg krijg. Aanstaand weekeind gaan we een weekeind weg met mijn ouders en ik ga alles op alles zetten om me goed te voelen. Ik moet en zal met AS in het zwembad :-)

4 opmerkingen:

Froukje zei

Hoi Karin,
dat lijkt me ook de ellende in jouw situatie. Als ik me een dag niet goed voel dan is het een griepje. Maar bij jou moet je vrezen voor iets anders, of dat doe je waarschijnlijk. Misschien aardig om te weten dat er wel een griep schijnt rond te waren momenteel.
Groetjes, denk aan dat zwembad ;-) Froukje

Marjolijn zei

Hé vervelend meis.
Ik hoop dat je snel wat duidelijkheid kunt krijgen, wat je het best kunt doen.
Want ja, dat weekendje moet goed zijn.
Lekker zwemmen met je nichtje..!!
toch een fijne zondag.

Anoniem zei

Hmmmmm dat klinkt niet zo best. Idd toch maar ff de arts bellen.
XXX Es

joyce zei

Hey meid,

Lees trouw elke dag je blog, beetje stiekum wel want reageren doe ik niet :-) Toen Kay bestraald is op het hoofd, kreeg hij ook dexa.. Dit moest allemaal afgebouwd worden volgens een schema, maar Kay krabbelde niet op en toen zijn wij begonnen met een onderhoudsdosis dexa, niet een beste oplossing, maar je wilt wel genieten van je leven en niet hele dagen lam lendig op de bank hangen. Uitzaaiingen in het hoofd veroorzaken helaas vocht en het kan best wel zijn dat jij daar net als Kay veel last van hebt en misschien ook wel op onderhoudsdosis dexa kan. Niet echt leuk pillen slikken, maar als het nou helpt en je wilt nog zoveel doen las ik al. Zou morgen maar eens gaan bellen met je longarts en die laten overleggen met de bestralingsarts en misschien toch een scan laten maken van je hoofd, want dan kunnen ze zien of daar je klachten vandaag komen. Heel veel plezier komende weekend en ik hoop dat je klachten geen longkanker gerelateerde klachten zijn.
Liefs Joyce