woensdag 1 december 2010

BRRRRR | BRRRRRRR

Ja ik weet het iedereen heeft het erover, maar BRRRRRRR! Koud zeg ;-) Ik ben vandaag even buiten wezen wandelen met JW, even een rondje rond het water bij Kaap Hoorn en daarna warme chocolademelk. Even wat beweging en een zeer frisse neus halen.

Wel fijn om even buiten te zijn geweest. Ik ben gelukkig nog niet misselijk geworden ofzo, dus dat is fijn. Wel af en toe pijnscheuten in mijn rug, moe en vanmorgen hoofdpijn. Gelukkig is de hoofdpijn afgenomen en die pijnscheuten had ik wel vaker. Je kunt er toch niets van zeggen, het ene moment heb ik het gevoel dat het wel goed gaat en de chemo vast wel iets doet. Het andere moment denk ik o jee de kanker groeit gewoon door en ik heb pijn. Beste is om tot volgende week gewoon te doen of je gek bent,maar dat lukt niet altijd natuurlijk.

Er komt genoeg afleiding, een vriendin blijft logeren, zaterdag vieren we sinterklaas en als ik me zo blijf voelen ga ik vast nog wel meer dingen ondernemen.

------
English:
Yeah I know everybody talks about it, but BRRRR it is cold! :-) Today I went outside for a walk together with JW, we walked around the water close by Kaap Hoorn and after that hot chocolate. Excersise and fresh nose.

It was nice to be outside. Luckily I did not get nausea or something, that is a good thing. So now and then I have stabbing pain in my back, tiredness and a headache this morning. Gladly my headache went away during the day and the stabbing pains are familiar. What can you say. Sometimes I have the feeling that things are going ok and the chemo does something and sometimes I have pain and think the cancer just grows. Acting normal is the best thing I can do next week, but that not always works ofcourse.

Enough distraction, a friend of mine is staying over and on saturday we celebrate Sinterklaas. When I feel the same like now, I will undertake more things.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn meis, ga lekker door zo en pluk de dag..!!