zaterdag 4 december 2010

Piet door de mand | Black peter revealedVandaag voor piet gespeeld samen met H van de HBES-bakkers die was de Sint. Het was superleuk om te doen. De kinderen van mijn zus en de zus van JW waren er ook en ze vonden het erg leuk. Ik was blij dat ze me niet herkend hadden tot ik vanavond gebeld werd door mijn zusje..
AS was thuis trots aan het vertellen hoe leuk het was bij KAKA..KAKA had de piet gespeeld en de sint was niet echt want die had een bril op. Toen mijn zusje zei dat de Sint een bril op moest om uit het grote boek te lezen zei AS dat het onzin was. De echte Sint op tv hoeft ook geen bril. IK zag het gezicht van AS al vrij vreemd naar me kijken af en toe, wel sociaal dat ze mij in Piet-hoedanigheid niet met KAKA heeft aangesproken;-)
Veel lol gehad en na het afschminken thuis nog gezellig met de kids gespeeld en nu lekker voor de kachel. Ben blij dat ik het kon volhouden, nu een beetje moe, maar wel voldaan.
--
English:
Today I played black peter. H from HBES was Sinterklaas. It was great fun. The kids of my sister and the kids of JW's sister where at our place and they liked the performance. I was glad that they did not recognize me untill my sister called me... Once home AS told proudly how much fun it was at Kaka (me) her place. Kaka played as black peter and the Sinterklaas was not the real one. because he had glasses. My sister replied that Sinterklaas needed glasses because he had to read the big book. AS was not impressed, the real Sinterklaas on television did nog need glasses reading the big book. I saw AS her face in the think mode when she looked at me. Quite nice she did not revealed the scam in front of the other kids. It was big fun removing the face-painting at HBES and I played with the kids when I was home again. Now I am with JW again sitting before the woodstove. I am glad I had enough energy today. I am a little tired now, but content.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Leuk toch zo Sinterklaas vieren met die kids.
En nu maar zorgen dat je weer helemaal schoon wordt.
Fijne zondag.

Anoniem zei

Haha, most erg lachen om je log,wat een slimme meid!
xx hendrike

Anoniem zei

Je kunt kinderen niet voor de gek houden blijkt wel. Wat een leuke foto.

Nu op naar Sint 2011 maar met een andere Piet misschien? Haha, of je neemt er een klein knechtje bij


Een fijn Heilig Avondje verder, Monique

Jacky van der Ende zei

Hey Piet, wat een super pak had je aan. En zo zwart!Daar konden de Pieten in Uganda nog een voorbeeld aan nemen!