vrijdag 31 december 2010

Een gelukkig en gezond 2011! | Happy and healthy 2011!!

We vermaken ons prima hier in Zwitserland. JW en HJ zijn buiten al flink aan het carbid knallen en ik doe het lekker rustig aan. Zometeen komen er vrienden van HJ en F en gaan we lekker oliebollen eten, carbid knallen en het nieuwe jaar samen inluiden.
Misschien dat er vanavond nog wel een filmpje op mijn blog komt, van het sleeen en van het carbid knallen zijn filmpjes gemaakt. Anders volgen ze nog wel een dezer dagen.

Ik wil in ieder geval al mijn bloglezers een heel voorspoedig en gezond 2011 wensen. Ik hoop volgend jaar nog vele blogjes te schrijven.

O ja, een niet geheel onbelangrijke toevoeging bij de hoogtepunten van 2010, die ik gisteren beschreef, is natuurlijk de geboorte van Pepijn! Het zoontje van mijn zusje en de zwangerschap waar ik zelfs bij ben geweest! Ik had het op mijn lijstje staan,maar vergeten op te schrijven, mijn zusje maakte me gelukkig even wakker ;-)

--------
English:
We enjoy ourselves extremely well in Swisterzland. JW and HJ are firing carbide outside and I take it easy. In a moment friends of HJ and F will arrive and then we going to have some oliebollen shot some more carbide and celebrate new year.

I whish all blog readers a nice and healthy 2011. I hope to write many blogs next year.

An other important addition of this years highlights, I wrote about yesterday, is offcourse the birth of Pepijn! The son of my sister which I even was present! I had it on my list but forgot to write it down my sister noticed it luckily.

5 opmerkingen:

je zus zei

Hi,

JA,ja en je bent bij de bevalling geweest!
Maar ik vond wel dat Pepijn niet mocht ontbreken in het lijstje.
Het was heel bijzonder om dit te kunnen delen samen met jou.

tot volgend jaar!
xxx

Anoniem zei

Ik denk dat achteraf gezien alles rondom de geboorte van Pepijn misschien wel de meeste indruk gemaakt heeft in 2010.

Je zus zal het niet noemen hiervan je meteen vergeven hebben, zeg dat….wat een roerig jaar.

Ik wens jou en de jouwen een fijne jaarwisseling toe en heel veel geluk in 2011.

Nu eerst nog vakantie houden en dan zien we elkaar een keer in 2011 toch?

Groeten Monique

Anoniem zei

Hee luitjes,

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

H(die helaas moet werken)BES

Marjolijn zei

Happy New Year...!!!
En vandaag lekker de restjes op maken.
Fijne dag...!!

Tonnie zei

Heel veel geluk voor het jaar 2011.

Fijne dagen in de sneeuw gewenst.

Liefs Tonnie.

Maandag muga en ct scan.