donderdag 2 december 2010

Ontdooien | Defrosting

Al een tijdje moesten we de diepvries ontdooien. Iedere keer dat we dat wilden doen zaten we te bedenken hoe we de producten bevroren moesten houden. We hebben lekker geprofiteerd van de vrieskou en de diepvries inhoud naar buiten gezet haha..vriezer ontdooid, pannetjes water erin en de klonten vlogen eraf. Leuk werk joh ;-)

Vanmiddag ook nog even de stad in geweest voor wat sinterklaasinkopen. Het gaat best goed, maar ik merk wel dat ik moet weten dat ik ergens kan gaan zitten als ik moe word. Bijvoorbeeld een hele middag wandelen zou me niet lukken denk ik. Toch is het wel fijn om een beetje van de bank te zijn en wat in beweging te zijn, het geeft me ook vooral energie. Alles doe ik maar een beetje met mate, dan gaat het vrij goed.

---
English:
We wanted to defrost our freezer. Everytime we wanted to do that we had no clue where to put the frozen products. Today we profited from the cold outside, we put all the stuff outside haha. Defrosted the freezer, pans with hot water and there the ice went. Cool job.

Today we went to the centre of Groningen to do some sinterklaas shopping. It went pretty ok, sure I want to now where I can sit down for a moment in case I get tired. For example, I could not manage a whole afternoon walking I think. It is nice to be off the couch, I get more energy. When I do everything I do in moderation, things work out pretty good.

2 opmerkingen:

je zus zei

Goh,

De vriezer ontdooien is ook een klus die hier al een tijdje wacht....
En inderdaad betere periode dan nu kan ik ook niet verzinnen.
Maar ja, eraan beginnen is een 2e :)

Marjolijn zei

Ja ga ik binnenkort ook doen, er komen vast nog wel meer vorstdagen en dan komt het me hopelijk wat beter uit.

Fijne vrijdag lieverd en op naar een gezellig Sint weekend.