vrijdag 24 december 2010

Sportschool? | Health club ?

Vandaag niet veel bijzonders gedaan. UItgeslapen en aan het einde van de middag kwam I uit Amsterdam. We hebben lekker even in de stad gegeten en gaan zometeen een film kijken: Inception.

JW is nog gaan sporten en vroeg of ik mee wilde, maar heb de moed er nog niet echt voor. Bovendien is een goed excuus dat ik daar makkelijk iets oploop. Beetje een zwak excuus natuurlijk, want ik ga wel in een eetcafe in de stad eten. Ik wil de sportschool nog niet opzegggen ofzo, maar dan moet ik wel gaan kijken of ik er nog echt iets mee wil, hopelijk na de chemo nog.

------------
English:
Today I did nothing special. I had a good sleep and at the end of the day I. from Amsterdam arrived. We had dinner in the city and are watching a movie in a minute: Inception.

JW went to fitness and asked me if I would join him, but I don't have the courage for it yet. Besides that I have the excuse that I don't want to catch a flue virus or something in the healthclub. Not such a good excuse because I go for dinner in a restaurant in the city too. I don't want to cancel the healthclub yet, but I have to think what to do with it. I hope after the chemo I can join JW again.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Mooie kerstdagen meis, geniet er van.