dinsdag 28 december 2010

Auto vol | Car is loaded

De auto is helemaal volgepakt. Het was even passen en meten , maar we kunnen alle spullen meenemen. Naast onze eigen spullen nemen we nog wat spullen voor HJ en F mee.

Ik heb er zin in, maar hoop ook dat er geen gekke dingen gebeuren. Gisteren werd ik later nog weer gebeld door de VU, waar ik precies heen ging in Zwitserland. Mocht ik dan bv koorts krijgen ofzo dan hadden ze ook nog wel korte lijnen met de artsen in Zwitserland. Soms vraag ik me af of ik misschien te licht over de chemo denk, ik heb het idee dat ze het in de VU maar bijzonder vonden dat ik gedurende een chemo een paar dagen op vakantie ga. Desondanks geven ze alle zorg die maar mogelijk is om mij te laten gaan. Op zich wel fijn dat ze zo bezorgd zijn, maar ik word er wel een beetje nerveus van.

Naast het inpakken heb ik vandaag samen met mijn ouders de kerstboom afgetuigd en lekker thee gedronken.

Morgen vertrekken we tussen 7:00 en 8:00. Als alles een beetje meezit zijn we er dan rond 20:00 uur denk ik. Ik houd mijn blog uiteraard bij.

--------------
Englis:

The car is completely loaded. It took some fitting and measuring, but we can take everything with us. Besides our own stuff we take some stuff for HJ en F with us.

I am looking forward to it, but I also hope nothing happens. Yesterday I was called later on the day again by the VUMC. They informed where exactly I planned to go in Switzerland. In case I develope a fever for instance they have short communication lines with doctors in Switzerland. Sometimes I wonder if I think to easily about my chemo, I get the feeling that in the VUMC they think it is curious for me to travel while undergoing a treatment. Despite all they give me all the care I need to go. I am glad they are so cautious, but it makes me a little nervous too.

Besides packing my parents and me "undressed" the christmas tree and had tea.

Tomorrow we leave between 07:00 and 0:800. When everything goes well we can be at our destination around 20:00. Offcourse I will be blogging.

4 opmerkingen:

millhill zei

mooi dat je ook je agressie ff kwijt kon op de kerstboom ;-)

Marjolijn. zei

Niet nerveus worden meis, ze denken even met je mee. Het is vast allemaal niet nodig, maar als het wel nodig is ben je er blij mee, toch!
Goede reis vandaag en vooral veel plezier de komende week.
Een fijne jaarwisseling en maak het goed.
Dikke knuffel.

Anoniem zei

Gauw wegwezen en alleen maar genieten.
Groetjes monique

Anoniem zei

Veel plezier deze week in de sneeuw! En een hele leuke jaarwisseling gewenst!!
Groetjes Susan