dinsdag 14 december 2010

Outfit | Outfit

Zo een druk dagje gehad (voor mijn doen). Met mijn moeder de hele douchecabine geschrobt. Naja vooral mijn moeder, het was echt heel erg nodig en het resultaat is weer een stuk frissere douche ;-) Waar een mens al niet blij van kan worden ;-) Na de schrobbeurt ben ik nog even wezen kleren shoppen met mijn moeder. Ze heeft echt een leuke outfit gekocht. Ik kon natuurlijk ook niet achterblijven en heb een jasje gekocht.

NU ben ik redelijk moe, maar zeker wel voldaan. Morgen niet al te druk en dan is het alweer bijna chemo-tijd.

------
English:
A pretty busy day (for my standards anyway). Together with my mother we cleaned the shower. Well, especially my mom, it was really nescesary and the result is a fresh shower :-) Funny how such things can make me happy :-) After the cleaning we went shopping. She bought a really nice outfit. I could not resist to buy a jacked as well.

Now I am a little tired, but content. Tomorrow will not be a busy day and almost chemo time.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja, dat is echt genieten, als je huis weer schoon is.
Gezellig dat je dat samen kunt doen.
En dan nog lekker shoppen, een goed dagje geweest meis.
Fijne dag vandaag.