zaterdag 18 december 2010

After chemo 3 | After chemo 3

Zo gisteren de terugtocht overleefd. We vertrokken om 19:30 uit Amsterdam en waren om 22:15 in Groningen. Het was overdag echt een drama met het verkeer. Een mevrouw naast mij werd door haar man opgehaald, hij kwam uit Zaandam,normaal gesproken een half uur rijden en heeft er 5 uur over gedaan.

IK was wel blij dat we nog thuis konden komen, niets beter dan je eigen bed en vanmorgen uitslapen. Bovendien wist ik niet hoe ik me zou voelen vandaag en misselijk in de auto is ook niet alles. Ik voel me redelijk goed, net zoals de vorige keren eigenlijk. Hopen dat het zo blijft gaan.

-----
Well we survived the way back home yesterday. We left around 7:30 PM from Amsterdam and where home around 10:15 PM. During the day the roads were dramatic. A lady in a bed next to me was picked up by her husband, he came from Zaandam, normally a trip of 30 minutes but it took him 5 hours to get to the hospital.

I was glad we could drive home yesterday, nothing beats your own bed and waking up in your own house. I also was not sure how I would feel today, and being sick in the car is no fun either. I feel pretty good, just like the last times actually. Let's hope it stays like this.

3 opmerkingen:

Froukje zei

Ik kwam gister uit Texel en gezien de staat van de weg tot halverwege de afsluitdijk zat ik nog in de zorg over jullie ;-) Maar je bent thuisgekomen en dat is van belang! Ik hoop dat jullie het uiterste uit de komende kerst gaan halen. Je leeft maar 1 keer dus leef je uit zou ik zeggen, alles doen wat je nodig, en prettig vind! Groetjes Froukje

Marjolijn zei

Gelukkig, toch nog goed gekomen.
Ja, er gaat niks boven je eigen bed.
Nu maar weer bijkomen en dan op naar een hele mooie kerst.
Fijne zondag.

Loekie zei

Gelukkig. Jullie hebben het dan nog vlot gedaan.
Fijne dag verder