donderdag 16 december 2010

Gastenverblijf voor chemo3 | Guesthouse for chemo3

JW en ik zijn al op tijd naar Amsterdam vertrokken. Het weer was nogal slecht en we zijn veilig en wel in het gastenverblijf aangekomen. Morgen krijg ik mijn 3e chemo. Vanavond zouden we niet zoveel meer doen, maar een vriendin (I) belde of we zin hadden met haar in de stad iets te eten. Dat gaan we zometeen dus nog even gezellig doen.

Ik hoop dat ik morgen niet al te laat klaar ben en geen rare fratsen meemaak waardoor ik alsnog moet blijven overnachten.
Ik ga er maar niet vanuit.

----
English:
JW and I went early to Amsterdam. The weather was pretty bad but we arrived safe in the guesthouse. Tomorrow I will receive my third chemo. We did not plan anything special tonight, but a friend called (I) and invited us to have dinner with her in the city. We took the invitation so we are heading for the center in a moment. (only 15 min with the tram)

I hope I finish the chemo not too late tomorrow and that nothing crezy happens forcing me to an night in the hospital. I assume things will go normal.

6 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig je bent er al.
Ja, het is heel slecht weer geworden.
Nog een fijne avond, en voor morgen alle goeds.
Zet 'm op meis, ik denk aan je.
En dan maar zo snel als kan een veilige terugrit naar huis.

Anoniem zei

Ik hoop dat je een verpleegkundige hebt die in één keer goed kan prikken.
Krijg je de chemo op de longafdeling of op de poli.
Succes morgen en voor vannacht een goede nachtrust gewenst.

Anoniem zei

Sorry, ik ben mijn naam vergeten.

Groetjes Tonnie.

Anoniem zei

Succes vandaag!! Liefs Karin

Anoniem zei

Sterkte vandaag met het prikken, de chemo en de thuisreis!
groet, Assenaar

Jeanet zei

Heel veel sterkte weer, Karin!!
Liefs!