maandag 20 december 2010

Weer iets beter | A little better

Hele lieve mailtjes gekregen naar aanleiding van mijn posting van gisteren. Het gaat iets beter vandaag. Soms komt het allemaal zo keihard binnen dat ik zo ziek ben even een dagje verdrietig kan soms ook wel opluchten.


Vandaag was het een redelijk druk dagje en dat merk ik ook wel zo aan het einde van de avond. Ik lig met een deken op de bank. Vanmiddag had ik creatieve therapie en daarna een gesprek met mijn psycholoog. Dat was redelijk intensief.


Eenmaal thuis voelde ik me niet heel goed, beetje mijn eigen schuld want ik was vergeten tussen de middag nog een anti-misselijkheidspilletje te slikken. Het gaat nu gelukkig weer iets beter.


--------
English:
I received very sweet mails following my posting yesterday. I am doing better today. Sometimes everything hits me so hard being so sick. A sad day can be a relieve then.


Today was a pretty busy day and I feel that now at the end of the day. I am with a blanket on the couch. This afternoon I attended creative therapy and after that I had a session with my psychologist. Pretty intensive.


Once I was home I did not feel all that well. My own fault actually, I had forgotten to take an 
anti-sickness medicin. I feel better now luckily.

3 opmerkingen:

Froukje zei

Hoi Karin, slechte dagen horen er voor iedereen bij en zeker in jouw geval. Maar ik weiger te geloven, dat jij blind, doof of wat dan ook wordt... kan mijn ontkenning zijn maar voor mij ben je de kracht zelve. En die laat zich niet verloochenen door allerlei gebreken. Tegen die tijd heb je allang besloten tot hoever het mag gaan. Ik hoop op deze kerst voor jou, maar vooral de volgende. Jouw kracht is een voorbeeld voor velen, kijk maar naar de reacties op je blog... want we weten toch dat reacties op blogs niet veelvoorkomend zijn... ik refereer even aan mijn eigen bijdrage aan de VNN blog en de grote zorg was daar, waarom reageren er zo weinig mensen...we zijn er zelfs om opgeheven... je zit goed in de polls en dat is niet voor niets!! Balen van deze days off maar er zullen betere volgen. Kop op. Groet Froukje

Marjolijn zei

Ja lieverd, die dagen horen er bij, en je bent een kanjer om je er zo over heen te zetten.
Nu weer op naar TOP -dagen. Gelukkig zijn er daar veel meer van...!!
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Hoi Karin,

Gelukkig voel je je weer iets beter! Hopelijk weet je deze stijgende lijn door te zetten!!!! Liefs Susan