vrijdag 3 december 2010

Carbonara | Carbonara

Alweer een week na de chemo en tot nog toe moet ik niet klagen,behalve wat hoofdpijn af en toe. Ik denk er maar niet teveel aan. I uit Amsterdam is er en we hebben lekker pasta carbonara gegeten, zitten nu the voice of holland te kijken en een wijntje te drinken.
Morgen gaan we sinterklaas vieren met de de kinderen van mijn zusje en die van JW inclusief mijn en JW's ouders. Wordt wel leuk denk ik, ik zal morgen wat foto's posten.

-----
English:
Already a week after the chemo and sofar I can should not complain, except for some headache so now and then I am doing well. I from Amsterdam is here and we made a nice pasta carbonara, now we are watching the voice of holland and sipping a wine.
Tomorow we are going to celebrate Sinterklaas with the kids of my suster and the kids of JW his sister including the grandparents. I think it will be fun, I will post some pictures tomorrow.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn weekend meissie.
En veel gezellige Sint pret.
Geniet er volop van.