woensdag 15 december 2010

Aftuigen

Zo de kerstboom staat. Nog niet geheel tevreden he he. Ik wil morgen nog even wat versiersels halen om er in te hangen. Het was best gek toen ik de boom versierde. Allemaal gedachten die ik vorig jaar bij het aftuigen (uhum) had, kwamen weer boven. Ik had de ballen niet zo mooi opgeruimd er zaten allemaal versleten lintjes aan. Toen dacht ik nog, ach wie weet ben ik er volgend jaar wel niet meer. Ook nu bij het optuigen vraag ik me af of dit de laatste keer zal zijn... Ik ga er niet vanuit dat ik volgend jaar fris en fruitig de boom sta op te tuigen, maar ik hoop er nog wel naar te kunnen kijken dan.

Ik voel me verder goed. vandaag gebeld door de VU om mijn lengte en gewicht door te geven zodat ze de chemo konden bestellen. Bij elke kuur moeten ze het opnieuw weten omdat je tussen kuren nogal kan afvallen. Ik ben goed op gewicht gebleven. Verder heb ik sinds een tijdje weer even de sportschool van binnen gezien, samen met JW meegereden die graag wilde sporten. Ik doe het echt heel rustig aan en heb even gefietst. Ook nog geluncht met een vriendin die zwanger is. Bijna al mijn vriendinnen worden zwanger , sommige zelfs als van de tweede. Ik denk dat ik onder normale omstandigheden ook al wel een kleine gehad had...

----
English:
So the christmastree is in place. I am not yet satisfied though hehe. Tomorrow I want to buy some extra stuff for the tree. I was quite akward decorating the tree. All thoughts I had taking all decorations off the tree after christmass surface now again. I did not clear away the christmass balls all that tidy, all the ribbons were worn out. I remember I thought then, o well I might not even be alive next year. Again now I think wether it will be my last christmas
this year. I assume I will not be in such a great shape to decorate the treenext year, but I hope I will still be around to watch the tree at least.

Otherwise I feel pretty good. I was called from the VU today, they needed my lenght and weight again for the ordering of the chemo. They ask you every chemo again since you can change in weight. My weight has remained the same. I als saw the inside of the gym again today, I accompanied JW who wanted to work out today. I take it really easy in the gym, I only biked for a while. I also had lunch with a friend who is pregnant. Almost all of my friends are getting pregnant, some even for the second time. I think I would have had a little Toppie too if cancer would not have hit me.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ik geloof het meis, dat er met het optuigen van de kerstboom veel gedachten naar boven komen.
Minder goede, maar ook heel veel goede. In een jaar is veel gebeurd.
Maak die boom maar helemaal top...!!
Succes vandaag.