dinsdag 30 november 2010

Zijn gangetje | Usual stuff

Vandaag was weer een 'moederdagje'. Tussendoor kwam H van de HBES-bakkers nog even op de koffie en hij heeft gesmuld van de appelflap van HJ en JW. Het zag er tenminste wel uit alsof het smaakte.
Ik ben vandaag weer van de bank af en heb zelfs mijn moeder een beetje geholpen. Even naar buiten geweest en nu ook gevoeld hoe koud het is. Vanavond gegeten bij de ouders van JW die aan het oppassen waren, nu ben ik redelijk moe moet ik zeggen.
Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik echt dacht dat ik veel beroerder zou worden, maar niet te hard roepen omdat ik de vorige keer ook op woensdag misselijk werd.

Tja veel meer spannende dingen gebeuren er eigenlijk niet, de rest van de week heb ik niet veel gepland.

-------
English:
Today was a "mom" da. H of BES came for a coffee and feasted on the apple beignet of HJ. Atleast it looked like he did like the taste.
I am off the couch today and helped my mom. I was outside for a while and felt it is really cold. Tonight we had supper at JW his sister. JW's parents were babysitting her kids. Now I am really tired I. I expected to be much more sick I have to say. The wednesday was the worst day last time, so maybe I get sick tomorrow after all.

So no more excitings things to report here, I did not plan much either the rest of the week.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Zomaar lekker door dobberen meis.
Af en toe een frisse neus halen, en verder lekker binnen blijven, het is veel te koud buiten.
Fijne woensdag en hou het warm hé.