dinsdag 9 november 2010

Rustig aan

Niet zoveel bijzonders te melden vandaag en dat is op zich wel lekker natuurlijk. Vanmiddag gebeld door iemand van de VU om te vragen hoe ik me voel. Wel prettig dat je gebeld wordt. Ik was blij om te melden dat ik me best goed voelde en heb meteen gevraagd of ik de griepprik moest nemen en dat is beter van niet.

Verder hebben we vandaag nog even opgepast op de kids van de zus van JW. Zometeen ga ik lekker een boek lezen en niet te laat naar bed. Ik kom tot rust en vind het wel even lekker niet te veel te doen te hebben. Vrijdag heb ik wel een feestje in Amsterdam waar ik graag bij wil zijn, als ik het rustig aan doe moet dat wel gaan lukken.

-----
Nothing special to tell, I guess that is a good sign. I was called by the VUMC this afternoon for a status update. Kind of nice that they call you. I was happy to tell them I felt good and I asked them if I should fetch the flu jab. Better not they told me.

At the end of the afternoon we went to the sister of JW to babysit for one hour. I am going to read a book and turn in early tonight. I am unwinding and like to have a empty agenda. Friday we have a party in Amsterdam where I really want to go. I think I can make it if I take enough rest.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker kalm aan doen meis, dan komt het goed.
Verheug je maar op dat feestje.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Fijn dat het redelijk gaat!
liefs hendrike