zaterdag 6 november 2010

Dag 1 na chemo

Ik lig fris gedouched en aangekleed op bed. Nog wat medicijnen meegekregen voor de misselijkheid en informatie voor als er bijwerkingen zijn en dan mag ik naar huis. Ik voel me nog goed, niet misselijk, maar dat kan nog komen natuurlijk. JW zal me zo wel ophalen.

Vannacht redelijk geslapen, vooral een andere omgeving en een beetje nerveus maakten dat ik minder goed sliep. Straks lekker naar huis,hebben we ook nog wat aan de middag en dan maar afwachten wat er komen gaat.

----
I lie freshly showered and dressed in my bed. I just received medicine to take home against sickness and information about side effects. I can go home now. I feel good. Not sick, but that still can come offcourse. I am waiting for JW to pick me up. That should be any moment now

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Welkom thuis meis...!!
Zo is het maak er nog maar een lekker weekend van, met niks geen bijwerkingen.
Dat hoop ik zo voor je. Tot zover heb je de klus mooi geklaard.
Liefs en een dikke knuffel.

Hanneke zei

Hoi Karin,

Via Q die onlangs bij je op bezoek is geweest in Amsterdam hoorde ik dat er nog een studente uit Maasticht, GW, was getroffen door deze klote ziekte. Toen ze je naam noemde en ik de fotootjes zag herkende ik je.
geen idee of je nog weet wie ik ben, is ook niet relevant, ik wil je alleen maar heel veel sterkte toewensen. Lees dat je net weer een portie chemo hebt gehad, hopelijk vallen de bijwerkingen mee.
Nogmaal veel sterkte.

Groet,
Hanneke

Anoniem zei

Hopelijk ben je de dag en nacht verder goed doorgekomen.
Ik wens jullie een fijne zonnige zondag toe.

Groetjes Monique