vrijdag 26 november 2010

Chemo 2 | Chemo number 2

Alle zakjes met chemicaliƫn zitten in mijn lijf. Het prikken voor infuus ging in 1x goed. Er werd wel meteen een super verpleger bijgehaald die het dus in 1x goed deed. Ik heb weer bezoek gehad van I. erg gezellig!

Het wordt al routine. Ik ken de mensen hier al een beetje, weet wat de volgorde van chemo's zijn en hoe laat het eten komt enzovoort. In het weekend maar weer afwachten wat er gebeurt. HJ komt morgen uit Zwitserland ik hoop dat ik wat eetlust heb want hij en JW zijn van plan heel lekker voor mij te koken.

----
English:
All little bags with chemicals are in my body. The piercing of one of my vains for the infuse went really well. First time right. A nurse famous on the lung department of the VUMC did it today. I. visited me also today, that was cool.

It is becoming a routine a little already. I am getting to know the people, I know the order of chemo's, how late food is served etc. IN the weekend we will see how I react this time. HJ visits us from Switzerland tomorrow. I hope I have an appetite becuase he and JW are planning to make something really nice for me.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Laat je maar lekker verwennen meis, dat mag gerust..!!
Geniet maar volop van alle goede zorgen.
Je verdiend het.

Esther zei

De helft heb je al achter de rug ;)
Hmmmmmm dat klinkt goed!
Fijn weekend Carinolientje en JW