woensdag 24 november 2010

Familiedagje | Family day

Een leuke familiedag gehad vandaag. Ook weer eens wat vroeger uit bed. Sjonge wat kost het me een moeite er uit te komen. Naturlijk ik slaap later, maar ik heb ook veel meer slaap nodig en dan is het zo een uur of 10:00 en soms nog wel later. Maar vanmorgen was mijn moeder er al op tijd in haar stoere Subaru ;-) .

Samen wat dingen gedaan in huis en samen koffie gedronken en bijgekletst. In de middag was mijn zus er met man en kids en toen was de rust voorbij haha, het was wel heel gezellig en we zijn nog even de stad in geweest.

Ik ben nu wel behoorlijk moe en merk ook wel iets meer dat ik vermoeid ben dan net na de kuur. Het gaat allemaal wel, maar ik merk wel dat het meer energie kost.
OOk heb ik soms een drukkend gevoel op mijn rug, wel vaker gevoeld maar weet het altijd aan de tarceva, misschien is het dan toch iets anders. Ik ben al lang blij dat ik van alles kan, niet misselijk ben en heb wel het gevoel klaar te zijn voor de volgende kuur..

-----
English:
A nice famliy day today. And out of bed early. I really have troubels getting out of bed. Offcourse I sleep in later, but I need more sleep and before you know it is 10:00 o clok then. But not this morning, my mom was here early with her impressive Subaru :-)

We did some housekeeping together had coffee and talked. In the afternoon my sister and her man were here with the kids. Bye bye silence haha, it was really fun and we have been shopping in the center of Groningen.

I am pretty tired now and I feel I am more weary now then just after the chemo. I have no problems, but I notice everything takes more energy.
I also have a pressing sensation on my back. I have felt this before but blamed the tarceva for it, maybe it is something different after all. In the first place I am happy that I can do just about everything and do not feel sick. I think I am ready for the next cure.

2 opmerkingen:

Jacky van der Ende zei

Lang leve het familieleven Karin! Ze zijn onvoorwaardelijk bij je.

Marjolijn zei

Lekker genieten lieve meis, van deze waardevolle dagen.
Fijne donderdag.