donderdag 18 november 2010

Bloed | Blood

Vanavond met JW wat administratieve dingen gedaan. We willen de ritjes naar de VU bij de zorgverzekering declareren en dan is het erg handig dat ik alle VU-bezoeken in mijn blog heb staan. Verder wat boodschappen gedaan en met JW nagedacht over een tweede blog maken die in het engels is, in plaats van de engelse tekst op mijn huidige blog. We zijn er nog niet uit wat we doen, het is best veel werk, maar tja tijd heb ik wel en achter de laptop zitten is voor mij geen straf.

De bedoeling was dat mijn zusje en de kids vanmiddag nog zouden komen, maar helaas was AS niet helemaal fit. Ik vond het wel jammer en het was voor mijn zusje ook wel sneu. Ik wilde nog met de bus naar ze toe gaan, maar een zieke AS opzoeken is in mijn situatie natuurlijk ook niet zo slim.

Morgen moeten we naar de VU. Bloedprikken en horen of we de volgende kuur kunnen starten. Morgen wil ik overleggen of ik voor elke bloeduitslag naar de VU moet, of dat ik het ook in Groningen kan doen. Ik moet er om 10:40 zijn, 08:00 weg, dus voor mijn doen vroeg opstaan;-)

----------
English:
This afternoon JW and I have done some administrative business. We want to make use of the possibility to get some of the money back from our health insurance for all the travel expenses we have when we go to the VUMC in Amstedam. I can use my blog to find the days we went, pretty handy I think. We also did some shopping and thought about a second blog in English. Instead of the translation in each blog like we do now. We are not sure yet what to do, it is a lot of work but hey, I have the time and it is no punishment for me to spend time behind my blog.

My sister intended to visit me with her kids, but unfortunately AS was not well. Too bad for me and my sister. I thought of visiting them by bus, but visiting a sick AS might not be so clever in my situation.

Tomorrow we have to go to the VUMC again. They need a blood sample to see I can have the next chemo shot. Tommorow I also want to ask if it is possible to do these kind of checks in Groningen. Saves me 360km each time. I have to be there in 10:40, so I have to be in the car around 08:00. Pretty early out of bed, for me anyway.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja dat moet toch te regelen zijn, en voor jou ook veel fijner om niet voor elke bloedprik dat hele eind te moeten rijden.
Succes vandaag meis.
En op naar een heerlijk weekend.
Geniet er volop van...!!