donderdag 11 november 2010

Weer iets beter gelukkig | A little better luckily

Zo ik ben het weer zelf die het blog schrijft, dat is dus al een goed teken. Gisteren lag ik echt plat op de bank in de bijkamer, misselijk en moe. JW vond me gisteren net een Boomer, wat het ook is. Het is toch vreemd dat je lichaam je zo van het een op het andere moment kan verassen. Ik had me meteen voorgenomen om de medicatie op te schroeven als ik me niet goed zou voelen. Gisteravond een halve dexa extra genomen en de primperan doorgezet. Nu gaat het weer wat beter, de hele dag niet overgegeven, alleen nog wat slapjes.
Teveel nadenken over wat de reden van de misselijkheid is doe ik ook maar niet. Het kan van alles zijn en veel kunnen we nu toch niet doen. Ik krijg al chemo en daarvan hoop ik dat we resultaat zien.

Vanmorgen was mijn moeder er al op tijd, ze rijdt momenteel in de Subaru, ik kan er toch niets meer mee. Ze heeft me geholpen in huis en we hebben samen een dvd gekeken van de uitvaart van een lotgenote die in juni is overleden. Best bijzonder om te kijken samen, maar ook wel inspirerend.

Het stormt hier lekker buiten, JW kan de kachel bijna niet aan krijgen. Wel weer om binnen te zitten en het rustig aan te doen. Ik hoop dat ik me morgen zo voel als vandaag dan kan ik in ieder geval naar het feestje van I.

---------------
In English:

It is me again who writes my blog, that is a good sign. Yesterday I lay flat on the couch in our hobby room, sick and tired. JW called me a Boomer yesterday, whatever that is. Kind of strange that your body can surprise you so suddenly. One moment I felt good, the other sick and tired. I intended to increase my medication the moment I felt sick. So I did. Yesterday I took an other 1,5mg of dexa and continued the primperan. Now I feel better. I did not throw up today, I just feel somewhat weak. I better not think to much about the cause. I can be anything and there is not much I can do other then I do already. I already take chemo and I hope to see results..

This morning my mother arrived visited me, she drives my Subaru. It is useless to me anyway now. She helped me with the housekeeping and we watched the dvd of the funeral of a companion who died in june. Kind of special to watch together and inspiring at the sametime.

It is really stormy wehter outside, JW needs al his skills to get our woodstove going. Perfect weather to be inside and chill. I hope I feel as good tomorrow as I do today, I really want to go to the party of I tomorrow.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker stormen?? Ik ben er niet blij mee, ben almaar bang dat de trampoline weer door de tuin vliegt. Dit heb ik 1x eerder bij de hand gehad.

Wat kan een lichaam je verassen inderdaad. De kachel goed aan het branden kunnen krijgen?

Fijne avond, Monique

Anoniem zei

Mooi dat het vandaag weer beter ging! we hopen dat de chemo goed aanslaat, sterkte!

Rolien en Richard

Marjolijn zei

Ja, de ene dag kun je, je hondsberoerd voelen en de andere dag gaat het weer beter.
Fijn dat het weer de goede kant op gaat, hier ook.
Hoop dat je feestje door kan gaan vandaag.
Maak het goed..!!

Anoniem zei

Ben blij dat het weer beter met je gaat.
En hopelijk blijft het ook zo.

Geniet deze dagen van de windvlagen en regen.
Ons hollandse herfstweer.

Groetjes Tonnie.

Anoniem zei

Oeps, een hele week niet gekeken, een beetje druk druk druk...
JW, het is normaal hoor dat je zomaar een heel slecht dagje hebt en ik weet niet of je extra medicijnen hebt meegekregen, maar slik ze de 1ste week gewoon standaard in. Ik had toen priperan...en ach al die medicijnen zijn niet goed, maar je bent toch al 1 chemisch afvalemmer, dus dan kan die paar er ook nog bij en voel jij je er lekkerder bij.
Was dat de DVD van Ibella? Moeilijk hoor om naar zoiets te kijken..
Veel plezier in Amsterdam
XXX Es