zondag 28 november 2010

In de watten | Pampering

Ik word nogal verwend dit weekeind. HJ en JW maken heerlijke ontbijtjes, met verse croissants en jus d'orange. Gisteren kreeg ik gebakken chorizo en mozerella met tomaat en bascilicum vooraf en daarna kip met groenten in een braadzak als hoofdgerecht en als desert verse aardbijen met yoghurt en klop klop. Vandaag versgemaakte appelbeignet als snack en als hoofdgerecht Coquilles St Jacques met krieltjes en witlof uit de oven met ham en kaas.

Vanmiddag ook nog onverwacht bezoek van B en L gezellig thee gedronken bij de kachel en ook mjn ouders waren er nog even met As en P. Me niet verveeld en ook redelijk goed gevoeld.Ik ben wel iets vermoeider dan de vorige keer. Ik duik nu lekker mijn bed in en hoop dat de misselijkheid wegblijft.

----
English:
I am being pampered this weekend. HJ en JW make delicious breakfasts with fresh orange juice and fresh baked croissant. I got for starters baked chorizo and tomatoes with mozerela and bascilicum and as main course chicken and vegetables out of the roasting bag. For desert strawberries with yoghurt and knock knock (some high calorie powder people wish they had in English regions).
Today I had freshly baked applebeignets as a snack and fresh Coquilles St Jacques with small potatoes and chicory with cheese and ham out of the oven.

B and L visited me unexpected, we had tea for the woodstove it was really gezellig. My parents also visited me with AS and P. I did not get bored today and felt pretty good. I feel a little more tired then last chemo. I am going to bed now and hope the nausea stays away.

1 opmerking:

Anoniem zei

Een dergelijk diner zou mij ook wel aan staan. Ik lust dit op dit tijdstip al wel. Hoe wordt men dik?

Ik hoop dat je misselijkheid weggebleven is, vandaag ook maar lekker bij de kachel zitten?

Fijne dag, gr. Monique