zaterdag 20 november 2010

quiz | quiz

Vandaag een rustig dagje. We hebben wel bezoek van twee vrienden van JW uit de buurt van Den Haag, maar dat is heel gezellig en we zijn lekker aan het gamen. Nou ja ik heb meegedaan met een quiz op de play-station en nu gaan we nog even 'voetballen'.:-)

Ik merk wel dat ik veel gedaan heb de laatste dagen, ik zit nu ook in een dipperiode van de chemo wat betreft mijn weerstand en misschien dat dat er iets mee te maken heeft. IK heb vanmiddag even geslapen, nu gaat het iets beter.

Je wilt je niet moe voelen en als het zo is maak je je meteen druk, maar het is natuurlijk ook een heel logische reactie op chemo. Ik moet er nog wel aan wennen dat ik me niet meer altijd goed voel. Met tarceva had ik eigenlijk heel weinig klachten, voordeel is wel dat mijn huid wat mooier is, ik had me ook verheugd op mooier haar na tarceva, maar ja dat is er nu helemaal af en ik denk dat met deze chemo aangroeien ook niet zo rap gaat..

-----
English:
An easy day today. We had visitors, friends of JW from The Hague, but that is gezellig and we are gaming. Well we, I joined for a quiz on the play-station and now I am going to try to play soccer :-)

I notice that I have done a lot the last days, I am now also in the weakest period of the chemo in regard to my resistance that might have to something with my fatique. I slept this afternoon a little and now I feel better.

I don't want to feel tired and when I do I am worried right away, but it is offcourse a natural reaction on the chemo. I have to get used to the fact I don't feel well most of the time. With Tarceva I had actually few complaints. The adavantage now is that my skin is improving, I also looked forward to better hair after Tarceva. But it is all of now, and with chemo it won't grow back easily..

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja meis, dat is en blijft moeilijk.
Steeds weer die balans en je afvragen hoe gaat het.
De ene dag beter, de andere kan het zomaar weer minder zijn.
Ik wens je heel veel goede dagen meis.
Fijne zondag.