woensdag 3 november 2010

Chillen en morgen VU

We liggen al in bed. De tv staat nog aan en we liggen een beetje te chillen. Morgen gaat het feest beginnen. Tussen 11:00 en 12:00 moet ik in het VU zijn, JW slaapt in een gasthuis. Vrijdag dus pas de chemo en morgen wat voorbereidingen.
Ik neem mijn laptop mee, wat te lezen en mijn knuffelbeer die altijd overal mee naartoe gaat.
De komende tijd wordt even wennen aan nieuwe bijwerkingen en ook regels die horen bij chemo. Veel drinken, niet teveel bij mensen die grieperig ofzo zijn in de buurt en luisteren naar mijn lichaam. Ik hoop vooral dat ik geen allergische reactie krijg.

Vandaag heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan, wat boodschappen en even in de buitenlucht zijn, maar verder niet veel afspraken. Het uitrusten is wel gelukt, het goed eten ook, meer kan ik nu niet doen.

--
Chilling and tomorrow VUMC

We are already in bed. TV is on and we are chilling. Tomorrow the party is on. I have to be in the hospital between 11:00 and 12:00. JW is sleeping in the guest hous of the hospital. So friday the chemo and tomorrow the preparations.
I will bring my netbook, some magazines and my mascotte who I take always with me.
The coming period I will have to get used to the new side effects and the rules that come with chemo; Drink a lot, avoiding people who can give me the flu or something and listen to my body. I realy hope I don't get an allergic reaction.

I did not do anything special today. Some shopping but no appointments. I wanted to be well rested for the chemo and eat as good and as much as I possible. I did well I think, anyway it is all I can do.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel sterkte Caroline!
Ik zal aan je denken.....zet hem op!
xx hendrike

Anoniem zei

Zet hem op Caroline, ook hier kom je weer overheen. Jij bent een sterke vrouw. Voor JW is het gastenverblijf van de VU een prima logeeradres. Alles is er goed geregeld, en de vrijwilligers daar zijn begripvol. Hij is in ieder geval lekker dichtbij je.
Veel sterkte voor jullie samen, en zet hem op.

Marjolijn zei

Je hebt goed je best gedaan meis, meer kun je niet doen.
Zet 'm op hé en op zijn Gronings: Koppie dur veur..!!
Fijn dat JW in het gastenverblijf kan logeren.
Alle goeds, komt allemaal goed.

Anoniem zei

Je bent al weg, maar ik wens je veel suc6 vandaag en go for it! XXX Es