dinsdag 16 november 2010

AS en schieten | A.S. and shooting

Vandaag is AS 3 jaar geworden en vanmiddag zijn we op haar verjaardag geweest. Ze had het maar druk met kadootjes en taartjes. We zijn er blijven eten en nu weer thuis.

Ook erg stoer om te vertellen is dat ik gisteravond samen met JW heb geschoten bij de schietvereniging waar twee oud-collega's lid van zijn. Het was een hele onderneming om er te komen vanwege een afgezette weg door een gekantelde vrachtwagen. Ook was er bijna sprake van dat er niet genoeg munitie was, maar we hebben toch geschoten uiteindelijk.
Vooral JW vond het super leuk natuurlijk, we hebben geschoten met een revolver en het lijkt zo makkelijk , maar ik vond het echt zwaar. Ik heb nu nog spierpijn in mijn arm haha

----------
English:

Today AS turned three years old and this afternoon we visited her birthday party. She was pretty busy with presents and birthdaycake. We stayed for dinner and are now home again.

Also pretty cool to tell is that we went shooting yesterday. We went to an shootingclub two former colleague's are members. It was quite an adventure to get there because of roadblocks caused by a tipped over truck. Further more, there was almost no ammo left. But we did shoot in the end. Especially JW liked it of course, we shot with a revolver (Smith&Wesson). It seems so easy, but I found it to be though. I still have myalgia.

3 opmerkingen:

Jeanet zei

Macho's! :)

Marjolijn zei

Nog van harte met ASje..!!
Ja wel stoer hoor zo'n schietles, maar niets voor mij.
Fijne dag meis.

Anoniem zei

Wat een gezellige dag heb je gehad.

Ik ging wel eens mee met kleiduiven schieten, ook dat is erg zwaar. De spierpijn hield dagen aan maar het is erg leuk om te doen.

Een fijne dag, gr. Monique