zaterdag 27 november 2010

Thuis na chemo 2 | Home after chemo 2

Zo ik ben weer thuis van chemo 2. Vannacht een beetje onrustig geslapen in het ziekenhuis. Vanmorgen om 10:00 uur weggereden en door een mooie witte koude wereld naar huis. Ik voel me vrij goed, ik zit nu lekker op een nieuw vloerkleed voor de houtkachel en JW en HJ zijn flink inkopen aan het doen om voor mij te koken ( ook voor henzelf zo veel eet ik niet ). Bij thuiskomt waren JW's ouders er, als verassing was de kachel gereviseerd , een fruitschaal en dus een mooi vloerkleed. Superlief.

Van mijn ouders een hele mooie bos bloemen en aan het einde van de middag HJ uit Zwitserland ook weer met bloemen en gezelligheid. HIj is voor een korte periode in Nederland en het is altijd leuk als hij langskomt. Ik hoop dat ik me goed genoeg blijf voelen. Nu het weer winters wordt heb ik zo'n zin om nog op wintersport te gaan, maar goed ik zal echt eerst even moeten kijken hoe het gaat. Op 10 december weten we meer.

-----------------
English:
So I am back from chemo2. Tonight a little restless in the hospital. This morning we drove off around 10:00 o clock in a white cold world to home. I feel pretty good and sit on a new carpet before the woodstove. JW and HJ are pretty busy shopping groceries to coock for me (Also for themselves I don't eat that much). When we got home JW's parents where here and they had revised our woodstove, brought fruit and a carpet. Really sweet!

From my parents I got a bouqette of flowers and in the end of the day HJ from Switzerland also with flowers and a lot of gezelligheid. HJ is in the Netherlands for a short period and it is always a lot of fun when he is here. I hope that I continue to feel well. Now the winter is coming, I am looking forward to go on a winter skiing vacation. Anyway I have to see how things go. 10th of December we know more.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Altijd fijn thuiskomen, in een huis vol bloemen.
Heerlijk dat de kachel het goed doet en een nieuw vloerkleed.
Kom maar lekker bij meis.
Fijne zondag.

Anoniem zei

Laat je maar lekker verwennen en dan hoop ik van harte dat er nog een ski vakantie in zit. Ach natuurlijk zit deze er nog in.

prettige zondag, jij zult wel geen moeite hebben met het witte landschap.

Monique