dinsdag 2 november 2010

Oog

Beetje een rare dag vandaag. Ik kreeg weer even last van mijn oog. Niet zo heftig als ik gehad heb en het kwam na inspanning ( slaapkamer even stofzuigen). Misschien ook wel stom dat ik dat nog doe, maar ja ik voel me verder goed. Ik weet niet wat ik er van moet denken, het kan ook zijn dat er weer meer vocht zit, ik had de dexa afgebouwd. Er gebeurt natuurlijk nog van alles in mijn hoofd en de MRI van net 3 weken liet verbetering zien. Een week flink misselijk bleek ook niet de kanker te zijn, maar goed je weet het nooit zeker en ik schrok me natuurlijk lam en heb eerst een half uur doodstil op de bank gezeten. Nu gaat het wel weer en ik ben bijna blij dat er vrijdag chemo komt, ik voel me gewoon een stuk onzekerder worden nu er niets gebeurt...


------------

Eye
A bit of a weird day today. My eye troubled me again. Not as fiercely as I have had and it was after an activity: vacuum cleaning under the bed. Maybe kind of stupid that I still vacuumclean, but I feel fit enough I think. I do not know what to think. It can be fluid again, I decreased my dexamethason intake. A lot of things are still going on in my head offcourse and the MRI of three weeks ago showed a better picture then before the radiation. A small week pretty sick turned out not to be cancer either. Anyhow, you never know. It realy scared me obviously, I sat stock-still on the couch for 30 minutes. Now things are ok and I am happy that I receive chemo friday. I am feeling less secure now nothing is fighting the cancer.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, meis alle dingen die weer even anders zijn dan de dagen er voor vallen op.
Soms herken je het soms niet, maar altijd weer even schrikken.
Maak er vandaag nog maar een relax dagje van.
fijne woensdag.

Anoniem zei

Uitzaaiingen in de hersenpan blijven houden mij ook bij tijd en wijle bezig/onzeker. Googel eens op afbouwen van dexamethason? Ook niet mis en gelukkig nog 1 dagje en dan ben ik er van af.

Ik wens je nog een paar ontspannende dagen toe Caroline.


Groetjes Monique.