woensdag 30 juni 2010

Omgeboekt

Uiteraard weer bij de kachel mijn blog aan het typen. Het is nu nog noodzakelijk, de komende dagen schijnt het nogal heet te worden. We hadden een dagje SPA geboekt in Amsterdam, maar met de voorspelde hitte vrijdag hebben we het afgezegd. Te heet geen zin in dan ook nog een hete sauna en ook wel leuk om thuis te zijn omdat er ook voetbal is ..

Zaterdag is het wel een jaar geleden dat we getrouwd zijn, toen was het ook zo enorm heet..Een jaar gaat snel..het lijkt alsof het feest nog maar een maand geleden was..Ons een jarig jubileum, die JW ons 12, 5 jarig jubileum wil noemen was gepland te vieren met een verwenweekeindje, maar dat is nu omgeboekt een week voor de scan en dan kunnen we ook wel wat ontspanning gebruiken ///

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Wat gaat de tijd toch snel...één jaar al.
Ja, de kachel zul je de komende dagen niet nodig hebben. En een sauna wordt het zo wel.
Vier maar gezellig met oranje, want vieren moet je wel doen.
En dat verwenweekendje haal je later maar in.
Dat wordt dan dubbel genieten.
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Die kachel heeft zijn dienst al bewezen, echt een genot dus.

Vier het koperen huwelijk maar gezellig bij de kachel.Jullie halen het diamanten huwelijk wel zo te lezen.

Fijne dag maar weer, Monique.

Marjo zei

Lieve caroline,
Wat een bizarre week is dit eigenlijk. Eerst het verlies van Ibella en dan jullie huwelijksverjaardag. Verdriet en Geluk liggen ook bij jou dichtbij elkaar. Ik vond het bijzonder om je weblog in angepaste kleuren te zien. Het maakt je nog eens bewust van wat er is gebeurd. Gelukkig zijn de kleuren nu weer zonnig en dat verdien jij ook!!! Ik wens jullie zaterdag een hele fijne dag toe,lekker terugdenken aan de mooie dag vorig jaar. En wie weet, ik hoop het van harte, kunnen jullie nog vaak de trouwdag vieren.
Veel liefs, Marjo