dinsdag 22 juni 2010

UWV

Vanmorgen moest ik om 11.00 uur bij het UWV zijn voor een gesprek met een arts van het UWV over mijn WIA-aanvraag. Het gesprek ging op zich goed , de arts was open, aardig en ge├»nteresseerd maar het voelde ook wel gek. Bijvoorbeeld vragen over mijn conditie, wat ik nog aan huishoudelijk werk kan doen en mijn fysieke voorkomen doen nou niet echt vermoeden dat ik ernstig ziek ben. Mentaal is het momenteel veel meer een strijd dan fysiek en dat is best lastig onder woorden te brengen. Goed , we zullen wel zien waar het op uitdraait, er wordt een rapport opgesteld met de mening van de arts van het UWV en die wordt weer beoordeeld. Afwachten dus ..

Na de WIA-procedure ben ik mijn hoofd maar even gaan leegmaken in de sportschool, zo lang mogelijk mijn fysieke krachten gebruiken nu het nog kan en daar knap ik ook wel van op. Ik kreeg wel weer last van een vlek voor mijn rechteroog die na een kwartier weer weggetrokken is , maar omdat ik het nu wel vaker heb gehad en ik me er niet fijn over voel heb ik maar een afspraak gemaakt bij de huisarts. Ik wil gewoon van hem weten waar ik op moet letten als er eventuele hersenuitzaaiingen zijn. Ik heb verder nergens last van, wel van druk boven mijn ogen, traanogen en pijnlijke ogen van de tarceva. Ik weet ook dat de tarceva voor een oogontsteking kan zorgen en misschien dat ik dat wel heb en daarom soms ineens zo'n vlek zie die weer verdwijnt na een tijdje. Dat de vlekken er soms dagen niet zijn en nu opeens weer wel lijkt me ook niet passen bij een uitzaaiing in het hoofd maar ja ik ben geen arts. Ik baal er wel van want het is weer bezig met ziek zijn en stiekem ben je toch bang, bovendien ben ik bang dat mijn huisarts ook geen uitsluitsel kan geven.

Goed dat zien we morgen wel weer , de afspraak staat in de middag, vanavond eerst nog een afscheidsetentje van mijn werk. Het is lekker weer en we gaan eten bij Kaap Hoorn bij het water en dat is nu wel een hele mooie plek om te zijn. Als ik de energie nog heb zal ik vanavond nog even bloggen hoe het was anders morgen weer .

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit UWV gebeuren heb je maar weer achter de rug.

Wanneer de huisarts geen uitsluitsel kan geven over je oogklachten kun je dan niet even naar het ziekenhuis bellen? Lijkt mij eerlijk gezegd de kortste weg.

Fijne avond verder, gr. Monique.

Marjolijn zei

Hoi meis,
Fijn dat UWV gesprek maar achter de rug, je kunt het maar gehad hebben.
Verder moet je toch afwachten.
Goed dat je maar begint met raad te vragen, niet te lang met zorgen rond blijven lopen.
Gewoon je hart volgen.
Beter een vraag te veel gesteld , dan helemaal niet.

Anoniem zei

Afwachten dan maar,in elk geval heb je dit weer gehad.Zou inderdaad wel achter je ogen aan gaan,ook als het iets onschuldigs is blijf je je nu toch zorgen maken.

xx hendrike