maandag 7 juni 2010

Pruik ?

Vanmorgen moest ik naar de tandarts, ik kwam er net op tijd achter..Alles was perfect gelukkig. Vroeger was ik altijd bang voor de tandarts, vond het altijd heel vervelend, maar tegenwoordig kan het me niet meer zoveel schelen.
Daarna weer creatieve therapie en tja zoals ik wel vaker schrijf, dat blijft gewoon fijn om te doen.

Vanavond nog even met een vriendin wat gedronken en we kregen het over mijn haar. ZE stuurde me wat tips per mail over korte kapsels. Ik vind het toch wel erg eng om te doen..we kregen het erover dat ik misschien wel een pruik kon nemen en eigenlijk is dat natuurlijk best wel gaaf..dan kies ik gewoon een mooi kapsel en dan zet ik die op mijn eigen dode bosje ;)

Ik weet niet of ik het ga doen hoor, het is natuurlijk ook wel weer eng, maar het lijkt me wel een idee om zo eens te kijken wat voor kleur haar me staat en of kort haar een optie is.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Fijn dat het allemaal goed was bij de tandarts.
Ik heb er ook een hekel aan, om daar naar toe te moeten.
Maak er een gezellige lach middag van, samen met een vriendin naar een feestshop en samen pruikjes passen, weet je meteen wat wel of niet kan.
Heb ik de eerste keer gedaan toen ik een pruik uit moest zoeken. Een hele gezellige lach middag, en de conclusie was geen pruik, maar een petje en sjaaltjes.
Het was een goede remedie voor alle spanning.

Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Of echt helemaal kort knippen, millimeteren, zoals ik het heb. Dit heb ik nooit gedurft, maar ik vind het niet slecht,eigenlijk best leuk. Ja, iets aan je uiterlijk doen is spannend. Een pruikje is ook leuk, iet uitzoeken wat je ook altijd hebt willen hebben.
Succes met het zoeken

Jeanet zei

Maria heeft nog een zuurstokroze (bobline met pony), en een grote blauwe krullenpruik. Je mag ze lenen, zegt ze! ;)

Anoniem zei

Carolientje, een pruik is helemaal 3 keer niets hoor en vooral niet in de zomer. Wacht nou maar gewoon af totdat jij er aan toe bent om het korter te knippen. Ik kan wel zeggen "leuk.....een kort koppie", maar je moet eerst en zelf die stap zetten richting de kapper. Een tip: als je bij een kapper kom, zoek dan een goede en duurdere kapper, want een huis,tuin en keukenkappers weten niet wat ze met je (vooral je haar) aan moeten. Je moet het niet gaan millimeteren (heb ik ook nooit gedurfd), maar ga eens vragen wat de opties zijn. Je kunt altijd nog nee zeggen ;)
Es XX