donderdag 10 juni 2010

Snel hypochondrisch

Vanmiddag bij mijn zusje geweest en de kids. Natuuurlijk weer heel leuk gespeeld haha en morgen komt AS hier logeren. Dat is dus feest voor haar, maar misschien nog wel meer voor mij haha.

IK voel me verder goed, heb alleen snel hypochondrische klachten. Ik zat in de auto en zag in het felle licht allemaal vlekken die maar niet snel verdwenen toen de zon verdween. Ik merk dat ik dan echt moeite heb om niet in de stress te schieten of zelfs in paniek te raken zo bang ben ik voor uitzaaiingen in mijn hoofd. Niet echt handig als je achter het stuur zit natuurlijk. Het gaat nu weer en ik heb JW maar even gebeld in de auto ( via de car-kit uiteraard ).

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Ha, fijn jij gaat een heerlijk dagje tegemoet met ASje.
Maak er samen maar een leuk feestje van.
Fijn dat je tegenwoordig toch (bijna) overal kunt bellen als het nodig is.
Goed gedaan meis, ff van je afpraten en je kunt weer door.
Fijne dag vandaag en een goed weekend.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

lastig die klachten en dan vooral in de auto.Daar zou ik ook van schrikken. Stress is een vreselijk iets, vooral omdat je het zelf in de hand hebt. Hou je taai en een gezellige speeldag mat AS

Anoniem zei

Ach meisje toch, wat haal je toch allemaal in je hoofd. Maarja, het is wel onze grootste angst om dit te krijgen pffffffft. Hopelijk is die bui weer voorbij en laat je niet afmatten door ASje
XXX Es