zondag 27 juni 2010

Zonnig maar ook weer niet

Een heerlijke zonnige dag achter de rug aan de Hoornse plas gelegen, een dag die toch ook donkere wolken heeft omdat het een lotgenote Ibella die veel mensen wel kennen van mijn blog momenteel zo slecht gaat en echt in haar laatste dagen zit zonder aanspreekbaar te zijn. Ik ben erg verdrietig en mis haar nu al, haar lieve reacties, haar kracht en optimisme een voorbeeld hoe ze met haar ziekte omging samen met haar vrouw.

Ik vind het moeilijk , lotgenotencontact is zeer waardevol maar je weet ook dat het betekent dat mensen in het zelfde schuitje als jijzelf niet lang ' bij je' zullen zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je Caroline....op een gegeven moment begon ook ik Ibella haar reacties op jou blog te missen. Dan weet een mens voldoende niet?

Heel begrijpelijk dat jij haar vreselijk zult missen.Toch zullen er weer zonnige dagen zonder donkere wolken volgen dat is zeker.

Monique.

Esther zei

Ja Caroline, dit is het moeilijkste van lotgenotencontact, wat ik nu voor de 2e keer ervaar. Eerst met Sandra en nu met Ibella. Maar ik had het niet willen missen en wat was het een prachtige dag de 1ste juni.Voor Ibella brandt hier een kaarsje. Probeer toch een beetje te genieten van het mooie weer.
XXX Esther

Marjolijn zei

Ja lieverd,
Lotgenotencontact heeft heel veel mooie en waardevolle kanten.
Maar soms is het ook verdrietig en kan het je ook in alle lagen van je zijn raken.
Maar toch is het niet te missen.
Sterkte en liefs.
Marjolijn.

Anoniem zei

Ja,Caroline,het is een keerzijde,ik heb het al vaak meegemaakt,en het went nooit.Maar we krijgen er toch ook zoveel mooie momenten voor terug.Wel ben ik wat spaarzamer geworden met mijn contacten.
Wens je heel veel sterkte,en Caroline,hoe moeilijk ook,wij moeten door!!
xx hendrike

Loekie zei

Ja Caroline,
Gisteren vierde ik mijn vierde overlevingsfeestje en vanmorgen lees ik dat Ibella gisteren is overleden. Geluk en verdriet, het ligt zo dicht bij elkaar. Als ik de reacties van haar op jouw blog lees weet ik dat je haar heel erg zult missen. Maar je hebt ook heel mooie herinneringen aan haar. Koester ze.
gr.
Loekie

Anoniem zei

Sterkte Caroline Liefs Karin