woensdag 9 juni 2010

Stem

Vanmorgen bij het Behouden Huijs geweest en de aandachtstraining is leerzaam , maar ik vind het ook ontzettend moeilijk. Na een kwartier verslapt mijn aandacht en denk ik alleen maar aan dingen die ik nog wil en moet. Tussen de middag met een collega gelunched en gezellig bijgekletst. Altijd leuk om de hoogte te blijven van mijn werk, hoewel ik dat nu wel echt afgesloten heb. Gisteren kreeg ik een brief van het UWV en ik moet nu op gesprek bij een bedrijfsarts van het UWV op 22 juni. Ik ben benieuwd hoe het gaat, maar dat zie ik dan wel weer.

Zometeen ga ik nog even sporten met JW en lekker in de sauna zitten, van tevoren eerst nog even onze stem uitbrengen .

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Een lekker dagje met van alles, meis..!!
Met vooral een aangenaam slot...heerlijk.
Geniet ook van deze nieuwe dag.

Ibella zei

Genoeg gedaan dus en ach, de aandachtstraining lukt niet altijd, dat geeft niet. Soms zit er teveel andere dingen in je hoofd.Fijne dag vandaag en liefs Ibella