dinsdag 22 juni 2010

Afscheidsetentje

Net terug van het afscheidsetentje van mijn werk en het was eigenlijk vooral heel erg gezellig en mooi. Het voelde als een afscheid van mijn werk , als medewerker van de afdeling waar ik werkte, maar niet als een afscheid van de mensen aan tafel. Het merendeel van de mensen zal ik contact mee blijven houden dat weet ik zeker. Echt ontzettend bedankt voor het leuke etentje collega's het was echt heel leuk ,en er zijn nog genoeg momenten om elkaar te zien en spreken! ( Ook namens JW )

Ik duik nu lekker het bed in!

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je er van genoten hebt.

Fijne dag vandaag, geniet van het mooie weer.

Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Dat is een goede gedachte het etentje zien als een afscheid van het werk maar niet als een afscheid van de collega's.

Die gedachte houd ik er in.

Een fijne dag vandaag.

Gr. Monique.

Anoniem zei

Wat fijn dat je het met zo'n goed gevoel af hebt kunnen ronden!
xx hendrike