maandag 21 juni 2010

Lotgenote

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik dagelijks een aantal mensen die op mijn blog reageert. I, is een lotgenoot waar ik wel een paar keer geweest ben, ze was er bij op de boottocht en al een paar dagen reageerde ze niet meer op mijn blog. Heel raar maar na een paar dagen geen reactie begon ik me ongerust te maken en vanavond heb ik gebeld.
Ze nam zelf op..dat is dus een goed teken, maar ze gaf wel aan dat ze echt bijna dachten dat ze niet lang meer zou leven. Sowieso zit ze in de eindfase van haar ziekte , dezelfde als ik, maar altijd krabbelt ze weer op zo nu ook. De bestraling die ze nog gekregen heeft was teveel geweest en zorgde dat ze in de war raakte en niet meer uit haar woorden kwam. Voor haar en haar partner weer een moeilijk moment in het toch al zo moeilijke proces.

Ik wijd er een blogje aan, omdat ik haar en haar vrouw heel bijzonder vind, maar ook omdat ik weet dat heel veel andere lotgenoten haar volgen en zo weten hoe het is. Er zijn zelfs mensen die I niet kent, maar ik wel , die via mijn blog ook haar blog volgen en zo ook op de hoogte zijn van haar wel en wee. Van I moest ik de kakels de hartelijke groeten doen en uiteraard ook de groeten van Marian.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, het zijn twee hele bijzondere vrouwen.
Fijn dat je dit berichtje plaatst.

Anoniem zei

Wat een week heb jij toch,sterkte met alles want het zal niet gemakkelijk zijn.

Groetjes Monique.